AOS a fost înființat în 2004 din dorința de a crea o alternativă la serviciile care se regăseau la acel moment pe piața din România. Deși începutul a fost greu, prin muncă, profesionalism și perseverență am reușit să extindem rapid lanțul de magazine. Acest lucru ne-a ajutat în cei 19 ani de când ne aflăm pe piață să fim cât mai aproape de clienți și de nevoile acestora.

Misiunea și Viziunea

Deoarece 80% din informațiile cu care luăm contact în fiecare zi sunt transmise pe cale vizuală, considerăm că vederea este simțul cel mai important.

Sloganul nostru: „din grijă pentru ochii tăi”.

Fiecare client are nevoi diferite, în funcție de personalitatea, vârsta și domeniul de activitate a acestuia.

Astfel, scopul nostru este să aducem la cunoștință clientului toate noutățile din domeniu și să-l ajutăm să ia decizia cea mai benefică pentru dorințele și nevoile sale.

De asemenea, ne dorim ca fiecare client să beneficieze de o experiență plăcută, produse de cea mai înaltă calitate și serviciile oferite de profesioniștii noștri.

Echipa

American Optic Style este o organizație dinamică, cu experiență vastă, care oferă seriozitate și profesionalism. Considerăm că aceștia sunt cei mai importanți factori pentru satisfacerea nevoilor clienților.

Parteneri

Ne mândrim cu faptul că organizația noastră colaborează cu cei mai mari și importanți producători de rame și lentile la nivel global.