• Lentile

  Lentilele, într-o formă sau alta, sunt produse și folosite de om de cateva
  mii de ani.

  mai mult
 • Rame

  • rame de plastic
  • rame de metal
  • rame din magneziu, titan flex

  mai mult
 • Ochelari de soare

  Ochelari de soare sanatate sau estetica?

  mai mult
 • Lentile de contact

  Ochelari de soare sau lentile de contact?

  mai mult
 • Promotii

  Promotii

  mai mult

1. Istoricul firmei

A.

Înfiinţată din anul 2004, cu capital integral privat, din dorinţa de a avea grijă de ochii dumneavoastră, American Optic Style a reuşit să se impună pe piaţa de profil din România datorită profesionalismului şi a preocupării permanente pentru satisfacerea tuturor clienţilor şi furnizorilor săi.

B.

Astăzi, American Optic Style a reuşit să creeze un laborator modern de optică medicală, printre puţinele din ţară, unde se realizează întreg procesul tehnologic de producere a unei perechi de ochelari astfel încât exigentele clienţilor noştri să fie satisfăcute în cel mai scurt timp posibil.

C.

Aşadar, American Optic Style furnizează produse de optică medicală şi servicii aferente ( servicii de consultaţie, determinare dioptrii şi montaj gratuite precum şi o gamă largă de rame şi lentile )  care diminuează problemele de vedere şi optimizează calitatea vieţii persoanelor.

2. Misiune & Viziune

Misiunea American Optic Styles este de a face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca clienţii noştri să simtă că ne pasă cu adevărat de sănătatea ochilor lor.

Modul în care ne bucurăm de ceea ce vedem depinde de calitatea vederii noastre. De aceea, prin munca noastră vrem să le oferim clienţilor noştri experienţa unei vieţi mai clare şi mai frumoase.

Sloganul nostru „din grijă pentru ochii tai” vrea să evidenţieze tocmai acest lucru.

3. Valori noastre sunt:

Sănătate înainte de toate

American Optic Styles crede cu convingere în faptul că viaţa merită trăită din plin.Ameliorarea sănătăţii persoanelor cu probleme de vedere este cea mai importantă prioritate pentru noi.

Bucuria clienţilor merită orice efort

Zâmbetul clienţilor noştri atunci când ne mulţumesc pentru munca noastră este cea mai mare răsplată pentru noi.Ne străduim în permanenţă să le oferim exact ceea ce au nevoie şi să le asigurăm o stare de spirit cât mai bună.

Produse şi servicii de înaltă calitate

Clienţii noştri merită tot ce este mai bun.Consultanţii noştri sunt adevăraţi profesionişti  şi, pentru că ţinem la mulţumirea clienţilor, la noi toate produsele sunt de înaltă calitate (ESSILOR, ZEISS, INDO, RODENSTOCK, POLICE, D&G, ESCADA, etc.)

Ne place să ajutăm cât mai multă lume

De aceea suntem o firmă dinamică, care se extinde rapid şi caută să găsească noi modalităţi de a-şi ajuta şi mulţumi clienţii.

Investind în oameni, investim în calitate

Ştim că satisfacţia clienţilor noştri depinde de modul în care angajaţii noştri sunt trataţi . De aceea, facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a avea angajaţi mulţumiţi şi bine instruiţi.

4. Echipa

American Optic Style este o organizaţie tânără şi dinamică, care a ştiut încă de la început sa ocupe o poziţie fruntaşă respectand criteriile şi exigenţele pieţei, CALITATEA fiind cuvântul care ne defineşte.

În viziunea noastră cea mai importantă sursă de beneficii o reprezintă angajaţii. De aceea noi oferim fiecărui angajat oportunitatea de a face o muncă importantă şi plină de provocări, de a învăţa şi de a-şi dezvolta potenţialul profesional.

Consolidarea echipei este mult ajutată şi de sesiunile de teambuilding, pe care firma le organizează în diferite medii, cu scopul de a oferi angajaţilor o mai bună cunoaştere a colegilor şi o dezvoltarea continuă a abilităţilor de lucru în echipă.

Toate acestea pentru a satisface cel mai bine cerinţele clienţilor noştri.